Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların başka katlara geçişini kösteklemek veya muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi durum çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Ayrıca yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine güçlük evet.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, ekol ve amme yapılarında müstacel kalıp ve mukabillaşılmasını istemediğimiz durumlarda can kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kabil yapı eminği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna hileınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya hakikat ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zaruri olarak kabul edilmektedir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel hesap önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları örgülmaktadır.

Her gün sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, möble veya başka bir handikap bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir Yangın Kapısı yangın kapısı ekseri 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page